Vervolg Veense Voetbalcup

Aanstaande zaterdag mag de jeugd van de O13 tot en met de O17 ook beginnen aan de Veense Voetbalcup. De jeugd tot en met 12 jaar mocht op vijftien mei al beginnen.
Maatregelen
Dankzij de landelijke versoepelingen mag op 5 juni ook de jeugd vanaf de O13 t/m de O17 gaan voetballen in de Veense Voetbalcup. Ondanks de versoepelingen van vijf juni hebben we ons nog wel aan de geldende maatregelen te houden:
– iedereen op de fiets. kinderen en begeleiding
– maximaal 2 begeleiders per team
– thuisvereniging regelt de scheidsrechter
– je kleedt je thuis om. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers
– geen ouders en of andere toeschouwers langs de lijn
Laatste speelronden
Voor de jeugd t/m 12 jaar is de laatste speelronde op twaalf juni. Voor de O13 t/m de O17 wordt gekeken welke wedstrijden er op 19 en 26 juni nog gespeeld kunnen worden. Dit i.v.m. andere activiteiten op de accommodaties en oefenwedstrijden in de nieuwe samenstelling.
Wedstrijdprogramma
Houd de websites van de deelnemende clubs en de site van de Veense Voetbalcup in de gaten voor het wedstrijdprogramma.
We wensen iedereen die weer mag voetballen veel plezier toe!