Een inspirerende startavond afdeling Jeugd

Op woensdag 13 september ging bij v.v. Veenendaal de jeugdafdeling met haar trainers en begeleiders van start tijdens de traditionele startavond. Nagenoeg iedereen van de 11 jeugdteams was aanwezig om deze avond meer te horen over praktische zaken voor dit nieuwe seizoen. En natuurlijk ook om een kijkje in de keuken van het 1e te krijgen van hoofdtrainer Dennis Koorn en verzorger William van Stempvoort die namens de A-selectie de hele avond aanwezig waren.

Shirley de Quay opende namens de jeugdcommissie de avond. Daarna kwam Michel Heikamp aan het woord die een toelichting gaf op gebruik van de Wedstrijdzaken app van de KNVB waarmee wedstrijden van alle teams worden geregistreerd. Bij de teams van de Onderbouw wordt dit vooral gebruikt om drie keer in het seizoen een herindeling te kunnen doen en teams bij redelijk gelijkwaardige ploegen in te delen.

Hoofdtrainer Dennis Koorn legde uit dat hij de samenwerking tussen het 1e en de rest van de vereniging erg belangrijk vindt. De club vindt het belangrijk om eigen spelers in het 1e elftal terug te zien en in de voorbereiding mochten er al diverse spelers van zowel het 2e team als het O19-1 team ervaring op doen bij het 1e elftal. Dennis legde iets over zijn visie en werkwijze uit waarin hij steeds meer digitale hulpmiddelen inzet om met name de jongere generaties spelers goed te bereiken.

Tot slot kwam verzorger William van Stempvoort aan het woord die diverse agendapunten had voorbereid. Natuurlijk hoe de verzorging dit seizoen is georganiseerd en hoe ook jeugdteams daar gebruik van kunnen maken. Maar ook zaken als blessurepreventie, hersteltraining, fysiotherapie, persoonlijke hygiëne en voeding werden door William toegelicht.

Kort samengevat een leuke start van het seizoen.