AlgemeenJeugd

JO19 door naar de volgende ronde!

Vandaag heeft de JO19 de bekerwedstrijd 1/8 finales gevoetbald tegen de Valleivogels JO19-1, het was een spannende strijd tussen een 2e en de 1e klasser.
Veenendaal kwam op 0-1 achterstand, maar nog voor rust wisten zij de gelijkmaker te scoren. Na de rust werd het door goed voetbal en heel erg veel inzet en strijd 2-1. De wedstrijd ging voetballend gelijk op. Valleivogels wist toch voor het eindsignaal nog de 2-2 te scoren, dat betekende na 90 minuten voetbal dat het spel nog niet gespeeld was. Wat volgde waren de penalty’s.

Veenendaal mocht de 1e nemen en die zat er mooi in. Valleivogels volgde hierin. Ook de 2e penalty zat erin voor Veenendaal. Maar die van de Valleivogels werd mooi gestopt door keeper Bart. De 3e penalty van beide teams zat erin en bracht de stand op 3-2. Het werd 4-2 voor Veenendaal met de 4e penalty van Valleivogels, Bart wist wederom met een geweldige redding de 4e penalty van de Valleivogels te stoppen. Eindstand van de penalty’s 4-2 in het voordeel van onze Toppers. Wat een vreugde lieten de jongens na afloop van deze reeks zien

Samenvatting:
De JO19 speelde vanavond tegen Valleivogels hun uitgestelde bekerwedstrijd. Na een spannende 90 minuten was de eindstand 2-2 en was er een penaltyreeks nodig om de wedstrijd te beslissen. Deze wonnen de mannen van de JO19 en werd de stand 4-2.

GEFELICITEERD MANNEN!