Jouw team live op ESPN?

Iedere week staan de Nederlandse amateurvelden bol van de meest memorabele gebeurtenissen. Onwaarschijnlijke wereldgoals, technische hoogstandjes en doldwaze situaties. Het is alleen jammer dat alles gebeurt buiten het zicht van de tv-camera’s. Eén dag in het jaar brengen ESPN en de VriendenLoterij daar verandering in: ‘De Wedstrijd van je Leven’.

Alle seniorenteams uit het Nederlandse voetbal, mannen én vrouwen, kunnen zich weer aanmelden via www.wedstrijdvanjeleven.nl. Het winnende team speelt op vrijdag 31 mei bij hun eigen voetbalvereniging tegen de oud-profs van FC de Rebellen.

Volledig verzorgde wedstrijdregistratie live op ESPN
‘De Wedstrijd van je Leven’ is een unieke actie van ESPN in samenwerking met de VriendenLoterij, waarbij een amateurteam voor het oog van voetbalminnend Nederland het ware Eredivisiegevoel beleeft. De wedstrijd wordt op Eredivisieniveau in beeld gebracht en live uitgezonden door ESPN, inclusief voor- en nabeschouwing met Aletha Leidelmeijer, interviews door Hans Kraaij en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman.

FC de Rebellen
Tegenstander van het winnende amateurteam is FC de Rebellen. Dit team onder leiding van coach Theo Janssen bestaat uit ex-profs waaronder Royston Drenthe, Ali Boussaboun en Kika van Es. Bas Nijhuis is de scheidsrechter van dienst.

Aanmelden vanaf 23 maart
Alle seniorenteams uit het Nederlandse voetbal, mannen én vrouwen, kunnen zich vanaf 23 maart aanmelden via wedstrijdvanjeleven.nl. Teams met de meeste stemmen en de meest originele acties om stemmen te werven maken kans op het finaleticket.
‘De Wedstrijd van je Leven’ wordt georganiseerd door ESPN en wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, maatschappelijk partner van de Eredivisie en partner van ruim 3.700 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.